Wednesday, 10 October 2012

Kami di Danga Bay....

Assalamualaikum.... .
 Kami ke Danga Bay dah lama dah tapi takpelah ye kalau saya meng update kan sekarang....
sebenarnya kami ni anak beranak nak ke JPO tapi en.Din tak jumpe lah JPO Nyer....hahaha...nak bakik ajer kan rugi pulak duit minyak jadi senang citer kami ke Danga Bay ler...
Kami main 2 game ajer kat sana...naik keretapi ngan naik kuda....macam funfair pun yer...nak gi legoland tak mampulah pulak tiket sampi beratus ratus ringgit...nak kene kumpul duit masuk tabung sehingga setahun baru boleh masuk lego...ahaks...
soleh ni pakai baju sama jer gi jalan jalan....mama tak beli baju banyak banyak ker kat adik soleh ni?

Monday, 8 October 2012

Lagi kami di Kuantan...

Assalamualaikum....

 suka benar kami ke Kuantan kan? hehehe almaklumlah....hujan hujan emas di negeri org hujan batu dinegeri sendiri....betul tak?ahaks kalau salah tolong betulkan boleh??
sama jer soleh ngan upin. .. Di Kuantan parade ada ekspo buku Islam, En Din sukalah tuew....saya pun tumpang cuci matalah sekali...
en.Din belikan saya buku ni...die suka buku ni tapi dia belikan untuk isteri die ahaks...