Thursday, 30 August 2012

Majlis Marhaban di UPLI

Assalamualaikum

Aci dok kalu 10 jabatan kat PIS ni buat marhaban dan 10 kali saya akan taip entry pasal Marhaban.....Maafkan saya sebab saya tengah kemaruk berblog sekarang, esok lusa sunyi lah tu kot nyer berblog...tapi harap harap tidak....

Sekarang ni tengah rehat tau bukan waktu keje saya taip entry ni.....baru lepas habis menghadiri Majlis Marhaban di UPLI...unit latihan industri



Habis bermarhaban saya suruh mak-mak org yang comel ni posing cun-cun untuk amik gambar, comel gitew ....kak zety tu dah taknak pandang saya dah sebab dah bosan dah ngan saya asyik amik gambor die ajer...jgn marah tau kak Zety sayang....


Makan makan, gelak gelak, sembang sembang.....

Saya dan kak iswani, saya pun akan cuba sedaya upaya untuk buat pose yang paling baik untuk nampak gambar saya ni secomel-comelnyer ahaksssss.....(jgn marah OK)

Saya dah Hanim, dan saya still lagi dalam kesopanan bergambar depan org ramai ....oh yer lupe nak bagi tau walau tak bertanye, baju merah tu baju raya, next time untuk raya tobat dah tak nak wat baju merah sebab saya raya macam tak sesuai gitew!

Sekarang masa saya makan, best tau nasi ayam masak merah, rasa macam nak tambah dan tambah lagi tapi perutnyer kecik tak muat nak tambah-tambah lagi...

Bila saya dah mengadap makanan kesopanan saya tadi dah hilang dah tak segan segan duduk bersila, org lain duk bersimpul saya sorang jer bersila masa makan, terserlah saya yang sebenaryer huawawawa....senggal tul imey ni


moral of the story: jgn tiru saya tau mase nak amik gamber je duk sopan sopan.....ahakssss

dan terima kasih lah UPLI jemput kami makan sedap sedap.....panjang umur jumpe lagi tahun depan

No comments:

Post a Comment