Thursday, 12 July 2012

Lagi di Agrotek.....

Assalamualaikum......
Cantik tak?ni antara bilik penginapan di agrotek, tapi saye tak duk bilik ni tapi saye duk bilik ni
Nama bilik ni rumbia, hehehe.....sebab atapnyer rumbia...
Ni roomate kite yang best! Sebilik,semeja, semakan dan seiring sejalan.hehehehe....best u all!
Jun, hanim, imey dan kak as
! Ni aktiviti dalam air......suke eak korang main air, kanak2 riang gitew! SEKARANG KITE TENGOK MAKAN2 PULAK......
Makan tengahari utk hari ke2 memang best! Pastu ada buah buahan tempatan lagi tu...
Ni mkn mlm terakhir kami semua, best! Ada bbq,persembahan red indian ngan fire2,ada karaoke,paling best ada durian2,ada rambutan danbyk lagi lah terkira hingga tak tertaip! Thank u so much KPT! Bengkel ni byk memberi kesedaran dan pembelajaran dlm melaksanakan tugas kami di PTJ masing2 thanks......

No comments:

Post a Comment