Thursday, 12 July 2012

kasut serbanika...

Assalamualaikum
Hari berbengkel sah berlalu......hari ni kasut saya yang dipakai hari2 dijadikan bahan cerita saya pada kali ini
3 bulan lepas saya beli kasut ni kat Kuantan Parade pada harga yang tak percaya rm 19.90. ...saper taknak beli kalau dah harge ciput dan kasut pulak comel ngan riben riben lagi tu.....tapi saye beli sepasang ajerlah taklah beli sampai 2 pasang even murah sekalipun, sebenarnya nak beli kasut ni untuk aishah tapi rasa macam best pulak pakai ( jahat kok imey!) tapi takpe nanti kok imey beli lagi mahal dari yg ini utk aishah adik saya. Dan kasut ni jugaklah saye pakai gi keje, gi pasar dan juge pergi berbengkel baru baru ni. Kasut sukan saye tak bwk pun sebab tak disuruh untuk dibawa, jadi bawak sepasang ajer kan senang! Kesian jugak pada saya ni sebab aktiviti berbengkel pagi pagi dah start bersenam, so maner saye nak rembat kasut sukan, oleh kerana saye ni org yg baik2, taklah sanggup nak rembat kasut org! Jadinyer saye pakailah kasut reben reben tuew buat bersenam! Saye berharap sgt2 supaya org sekeliling tidak perhatikan kaki sayer, malu wei.....bersenam pakai kasut gitew!

No comments:

Post a Comment