Saturday, 30 June 2012

soleh pakai cd.....

Assalamualaikum
Ni nak citer seperti tajuk besar di atas Nak citer pasal soleh pakai cd.... Tujuanyer untuk menjimatkan kos bulanan.... So sebulan saya boleh jimat dlm rm 20.00 kalau 2 tahun setengah jadinyer berape saya boleh jimat..... Kenape jimat rm 20.00 ajer sebulan? Sebabnyer saye tak fullcd kadang kadang awal bulan saya pakai lampin pakai buang ( yang murah ajer..... ) dan bile dah sampai hujung bulan saye akan bercd.... Dahsyat eak mama imey ni. .... Tapi takpe asalkan jimat..... Saye dah beli 9 cd.... Modalnyer lebih kurang rm 200 lebih kot so sekarang nak di hitung sampai sekarangbelum balik modal lagilah..... mungkin setahun lagi dah balik modal beli cd ni, lepas kira balik modal baru kira untung.... Satu lagi antara sebab saye beli cd coz die punye corak comel comel cute cute....

Friday, 29 June 2012

mama dan soleh

soleh skrg dah besar even org ckp die kecik....umur dah nak masuk setahun tapi gigi die dah byk tumbuh.......mungkin nk cepat ckp kot.....

dan lagi ultraman

ultraman....... Sahabat baik iman sebelum die ada kawan yang lain.... Ultraman ni lah sentiasa menemani ketika tido, makan, mandi, tengok tv dan bersiar-siar pun dgn ultraman jugak......

Tuesday, 26 June 2012

iman ngan soleh









iman dah besar  dah nak masuk 4 tahun baby soleh akan 1 tahun....
  pejam celik dah besar pun anak mama ;)